De brasserie van ’t Pakhuis blijft voorlopig
nog gesloten omwille van Covid 19.

De brouwerij blijft echter wel geopend en het brouwen van onze bieren gaat gewoon door. Voor meer info kan u steeds terecht bij info@pakhuisantwerpen.be

MOGELIJKHEDEN

MOGELIJKHEDEN

In Stadsbrouwerij & Brasserie ’t Pakhuis kan u terecht met kleine of grote groepen om gezellig iets te komen drinken, voor een heerlijk menu, een verrassend buffet, rondleidingen doorheen de huisbrouwerij met bijhorende degustaties, recepties, bedrijfsfeesten, vergaderingen, seminaries, etc. En dit alles in de sfeer van de brouwerij.

Wenst u meer informatie?

SINDS 1996

SINDS 1996

Altijd al willen weten hoe wij van water bier maken?

Altijd al willen weten hoe wij van water bier maken?

Dagelijks zijn er rondleidingen mogelijk in de brouwerij, waar u op een eerder ludieke wijze gedurende ongeveer 60 tot 85 minuten wordt ingewijd in de geheimen van het bier en het brouwen ervan. Geen museum, geen flashy animatieschermen en filmpjes, maar van dichtbij ontdekken hoe het er echt aan toe gaat in deze unieke stadsbrouwerij. We behandelen het brouwproces, de geschiedenis en leuke anekdotes over onze huisgebrouwen bieren.

Rondleidingen zijn mogelijk op aanvraag vanaf 10 personen.

Interesse in een rondleiding?

Interesse in een rondleiding?

GESCHENKVERPAKKINGEN

GESCHENKVERPAKKINGEN

Wenst u uw klanten, leden, vrienden of partner extra in de watten leggen? Met onze geschenkverpakkingen gevuld met onze diverse bieren, verrast u iedereen! Een cadeaumand op maat? Ook dit is mogelijk.

BOEK EEN TAFEL